Förlust för ÖSK

Gårdagens hemmapremiär avslutades med en slakt. Skövde HF körde över ÖSK vilket var riktigt tråkigt att se. ÖSK har bra material men man vågar inte riktigt, det blev bara 12 mål framåt och det vittnar inte om Skövdes storhet i försvar snarare ÖSKs dåliga inställning framåt.

Det var inte många som vågade ta för sig igår, Järlstam och Bergfalk försökte ialf och gav sig inte men det var alldeles för mycket spel i sidled istället för rakt på. Försvaret orkade inte heller stå emot men Anna Axelsson står lika stadigt som alltid. Hon är bra i försvar oavsett motstånd,hon krigade igår.

Måste även nämna Cindy Deniz som också gör ett bra jobb i försvar, hon har storleken och klarar av att stå emot. Hon har ett riktigt bra skott det var dock tråkigt att vi inte fick njuta av det så ofta under matchen. Vivi kommer in och gör en riktigt bra match!Helt klart bäst på plan! Borde ha fått priset "bästa spelare" men istället gick det till Carin B.

Att ÖSK inte skulle vinna matchen det förstod vi alla men det är bra utbildning för tjejerna inför de andra matcherna där man faktiskt har chansen att ta poäng men då gäller det att tjejerna får ihop spelet. Potentialen finns där,plocka bara fram den tjejer!!

Skövde HF däremot sprang igenom försvaret, högt tempo, stora och starka spelare som klev in i banan och gjorde sin spelare. Precis som man ska i handboll. De var överlägsna och Anna Maria spelade riktigt bra,lyckades t.o.m. att göra mål från v 9. Vilken stegning den tjejen har,det går inte fort men hon får försvaret i rörelse och är tillräckligt stark för att ta sig förbi ändå. Det här var förmodligen inte en av Skövdes bättre matcher men de vinner ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0