No words necessary

Helgen i Stockholm tillsammans med Malin innehöll det mesta. Kan inte finna ord för att beskriva hur den här helgen har varit och nu menar jag i positiv benämning.
Tack Malin för en helt galen helg,det måste göras om :)
Här står vi och väntar på THE gayfriend som skulle överlämna nyckeln till lägenheten

En Latte och shopping gjorde susen
påväg mot Restaurangen
- En strawberry decorate
På tåget hem

Dagens..

-Klockan ringer tidigt,alldeles FÖÖÖR TIDIGT. Trött
-Precis innan jag ska åka upptäcker jag att min plånbok är borta-PANIK bryter ut och jag springer runt som en tok i hela lägenheten. Tills jag ger upp och inser att jag kommer bli väldigt sen om jag fortsätter leta,men dåå upptäcker jag att den legat framför ögonen på mig hela tiden. Att börja dagen med stress är inte bra
-Hämtade upp min andra hälft och åkte vidare mot stan. Trodde jag skulle somna bakom ratten,så trött var jag.
-Åkte till skolan och köpte lite frukost,slog mig ner i forum och njöt av min smoothie
-Lektion om den vetenskapliga genren med Mats Ekström
-Biblioteket med Anna för att leta efter böcker och forskning om vårt uppsatsämne
-Mötte upp en klasskompis som jag sedan satt och pratade med i någon timme eller så. Hur härlig tjej som helst,är så glad att jag fått chansen att lära känna en så fin och inspirerande människa.
DAGENS vändpunkt kom när jag hämtade ut min tenta, kvinnan som hade tentorna sa : Jag tror du kommer bli nöjd med resultatet,med ett stort leende.
OCH det blev jag. Det blev ett VG!! Är riktigt nöjd över min insats och bli ännu mer peppad inför nästa delmoment i kursen.
Nu har jag 2 saker att fira i Stockholm :)

After rain comes....

Innan jag började plugga på universitetet hade jag en dröm, en dröm somkändes väldigt långt bort. Något som jag aldrig trodde kunde uppnås, nästan som att det låg på andra sidan horisonten. Tveksamheten var enorm och frågorna bara bubblade inom mig.  Men den största frågan av alla var- Hur ska jag ens få möjligheten att bli en del av den världen,få tillträde? Jag vet att det är DET jag vill jobba med,det är inte bara guld och gröna skogar,det är hårt jobb och slit men framförallt handlar det om att få jobba med något som man älskar-ett stort intresse! Men hur skulle JAG ta mig dit,hur skulle jag klara av att sticka ut och inte bara vara en i mängden?
Idag, när jag sitter med facit i hand så förstår jag hur mycket min utbildning betyder. Eller nästan,bara någon enstaka kurs kvar, så kan jag utan tvekan säga att det var de bästa beslutet jag någonsin tagit. Även fast det varit motigt ibland så har det ändå alltid varit intressant och givande vilket har fått tiden att gå himla fort.
Jag kan ta ut min examen redan efter våren, jag har tillräckligt med poäng men det finns faktiskt någon enstaka kurs som jag vill läsa och ha i min examen,utöver de kurser jag redan har. Jag tänker vänta.Nu tänker du som läsare- E hon dum eller? Varför gå i skolan om man inte behöver!! 'Mitt svar är - När man hittar ett ämne som man brinner för så vill man bara läsa vidare och lära sig mer.
Anledningen till att jag skriver det här inlägget är att jag igår scorade en intervju på en arbetsplats som jag tidigare bara kunnat DRÖMMA om. Det är just det HÄR jag velat sen jag började plugga och innan förstås. Det är bara en intervju, men det betyder att jag är på god väg mot mitt mål.
Något som bör understrykas är att jag förlorat mycket på vägen mot mitt mål, jag har offrat mycket för att vara där jag är idag,på gott och ont. Men när jag idag sitter och reflekterar över allt så var det värt det.
Jag har förlorat MYCKET men vunnit desto mer -Helt underbar känsla!

Stockholm

Så var det äntligen spikat,efter många om och men. Igår kunde Malin glatt meddela att det blir en tripp till huvudstaden i helgen. Vi ska nämligen slå läger i hennes pojkväns lägenhet där något i badrummet skulle ordnas av hyresvärden och vi ville inte bo där samtidigt som det bankades där inne. Men nu verkar det som att problemet är åtgärdat.
Det ska bli riktigt kul att få äta gott och strosa runt i storstaden. Sen ska jag agera stylist,smakråd och förhoppningsvis köpa ngt fint till mig själv och min andra hälft.
Har en känsla av att den här helgen kommer bli riktigt bra!

Full fart

Idag har mestadels av dagen spenderats här- på Universitetet. Dags att skriva C-uppsats snart så det är full rulle i skolan, dessutom ska två PM in så fort som möjligt.
Har även hunnit med att sälja vår gamla soffa, så nu är vi några tusenlappar rikare. Vilken affärskvinna jag är..haha
Nu gäller det att spara ordentligt så vi kan inreda vår nya fräscha lägenhet. Behöver jag säga att jag LÄNGTAR!
Det ska bli underbart!

Min lördag

Består utav:



- Vila
- Ansiktmask med Choklad. Luktar riktigt gott får se om den är lika effektiv






- Kärlek
- Skratt






- Glass




- How I met your mother maraton


I´m okey, I´m fine



 BUT I´m scared

Läskigt

Det här är verkligen att bevis på att olyckliga saker kan hända oavsett tidpunkt och situation.
Det är riktigt läskigt,den här tjejen/kvinnan ser dessutom ganska ung ut vilket oroar ännu mer om det verkligen var en stroke.

20110216

Idag har det varit full rulle som vanligt, dagen började med ett besök hos frisören. Trodde att resultatet skulle bli ljusare men vi har fortfarande en bit kvar,förhoppningsvis kommer det synas nästa gång.
Efter frisören var det bara att skynda hem,laga lite mat och sedan sätta sig ner och plugga. Åtminstone var det planen men det blev inte riktigt så.
Vi fick besök av kusinerna och det var mycket trevligare att prata och umgås med de istället för att plugga,konstigt va :)
Det hela slutade med att jag fick sitta och plugga senare på kvällen. Det är mycket som ska läsas igenom och imorgon ska jag hinna med att skriva ett PM :S. Har hunnit läsa två kapitel i boken och jag har 3ggr så mkt kvar så imorgon blir det hårdplugg. ALL DAY LOOONG!
Måste lägga upp en bild på den fina presenten jag fick på alla hjärtans dag :)
Ska även försöka slänga upp lite bilder på mina senaste inköp på rean också,hittade några pärlor som kommer funka riktigt bra till vår/sommar

Toooowels

Letar efter snygga och bra kvalitetshanddukar, har kollat runt  lite i butikerna i stan med det finns inte direkt någon som är intressant. Vi tittade på Hemtex´s utbud och deras "Living"serie skulle tydligen vara bra. Dock hittade jag någon sida på nätet som hade jämfört handdukar och enligt de är Living inte bra.
Kruxet är att vårt badrum kommer gå i mörkbrunt,vitt och valnöt därför hade vi tänkt oss handdukar i någon av dessa kulörer.
Hittade riktigt fina handdukar på Zara Home
Zara Home



Zara Home


Sen halkade jag in på Lexingtons hemsida,riktigt bra kvalité och samtidigt snygga handdukar. Priset är dock väldigt högt,får önska oss några stycken i inflyttningspresent :)

Inlämnat

Idag lämnade jag in ansökan om utlandsstudier. Sista dagen, alltid ute i god tid.
Man fick söka tre platser,dessa tre fick det bli för min del:
1. Pensacola, Florida
2. Manchester, Metropolitan University
3. Thessaloniki, Grekland
Nu får vi helt enkelt se vad som händer, tror trycket är ganska hårt på platserna och det är bara 2-3 platser per akademi så det blir riktigt tufft.

All denna hysteri kring Floppa

Börjar verkligen bli trött på alla skriverier kring Foppa, det har varit en så lång och utdragen process.
I flera år har det ältats och tjatats om han comeback hit och dit. Han kom,han sågs,han föll.
Tycker det är tråkigt att han de senaste åren inte känt själv att nu får det räcka, nu säger kroppen ifrån.
Det har ju bara blivit sämre och sämre och rent patetiskt.
Tycker det är patetiskt att han har fortsatt så länge!
Han är för gammal och trasig så det var verkligen på tiden att han själv insåg det också.
Jag tyckte också att han var en stor svensk profil, en person som verkligen lyckats med sin sport.
Men nu på senare tid har det transformerats till en person som jag mest stör mig på.

ÖSK förstärker med proffs

ÖSK har under den senaste perioden jobbat på att värva en etablerad och rutinerad spelare som kan höja laget ännu mer för det kommer behövas om man ska klara sig i Elitserien.
Dessutom är det inte helt klart om de två spelarna från Skövde kommer att stanna, senast imorgon måste Skövde bestämma sig för att antingen skriva över dem till sig igen eller låta ÖSK använda spelarna under resterande säsong.
Imorgon väntar en presskonferens då ska det avslöjas vem nyförvärvet är :)

En stor dag på universitetet

Imorgon kommer Jimmie Åkesson(SD) till Universitetet och håller föreläsning.
Frågan är hur detta kommer att sluta. Jag själv är väldigt sugen på att gå på föreläsningen, jag vill höra hans förklaringar och ståndpunkter.
Först och främst vill jag se hur han kommer att klara sig i debatten.

Happy Valentines day


Min räddning idag


20110213

" Happy is not a destination, it´s a mood"

yesterday,today,tomorrow


- Gårdagen : Mycket trevlig,god mat och bästa sällskapet. Efter maten blev det lite godis och How I met your mother maraton. Den serien kan vara den bästa på länge, Barney är klockren!
- Idag: Har försökt mig på att plugga men det har gått riktigt trögt. Nu sitter jag och surfar istället-inte bra!!
Har ingen motivation just idag,ska lägga mig i soffan och titta på lite serier istället det kanske kan få mig på bättre humör. Har även sett en olycka idag, inte så farlig men ändå. Inte kul när det händer.
- Imorgon: Det efterlängtade(!) läkarbesöket,hur kan man längta till ett läkarbesök??! Hoppas jag kan få ett bra och positivt besked. Förändring behövs i vilket fall.

En solskenspromenad

Har precis kommit hem efter en skön promenad i det fina vädret. Jag och ipoden fick oss en riktig SOOOL boost.
Helt underbart att börja dagen med en solig promenad. Ikväll blir det ett mysigt restaurang besök med min andra hälft

Is she?

OH Yes,she is!
Bilden är lånad av : beautyeditor.ca
-Hon gör en Heidi Montag !!
En bekant att förändrats något drastiskt den senaste tiden, det är nästan läskigt. Har inte tänkt så mycket på det tidigare men såg en bild för några dagar sen som var jaw-dropping
Ungefär som Heidi!

Gym

Vilken oväder det är ute, det blåser som bara den. Kunde knappt ta mig hem från gymmet.
Men nu är jag hemma,sitter i soffan och värmer mig.
Det var otroligt skönt att träna,det är inte jobbigt när man väl är där och kör då är det bara kul. Det jobbiga är att ta sig dit när det är sånt här väder ute.
Imorgon kommer jag en redig träningsvärk :) Precis som det ska vara!
Nu ska jag sätta mig ner och plugga lite till tentan nästa vecka och även läsa boken som PM:et skall baseras på.

VINST!

Idag slog vi serieledaren H65 Höör!
Tanken var att jag skulle skriva en artikel om matchen efteråt med jag lyckades inte med att skriva ner något alls i andra halvlek. Jag var alldeles för engagerad i matchen,glömde helt bort jobbet. Inte bra!
Det var nervöst och hela matchen var som ett pin-pong spel. Fram och tillbaka.
Men det var jämnt hela matchen igenom fram till de sista minuterna när lyckades förvalta sina chanser på bästa sätt.
Höör har ett mycket bra lag med många duktiga spelare. Framförallt så spelar de kollektivt.
De har en tjej från mina hemtrakter,balkan, som vanligtvis brukar göra massa mål men idag lyckades ÖSK med att ta bort mycket av hennes skytte.
Frida glänste i målet som vanligt och en gammal HKJ spelare visade hur mycket hon utvecklats i Skövde. Riktigt kul att se :)

Help me

Nästa vecka är det dags att besöka frisören igen, vi håller på och ljusar upp mitt hår igen. Dock vill jag inte bli kritvit som jag var förut, de va inte speciellt snygg.
Har några inspirationsbilder men vet inte riktigt vilken linje jag ska gå på;
- Den här färgen är riktigt snygg,men frågan är om jag kommer känna mig ljus

-Ett annat alternativ är att lägga en ljusare grund och sen även lite ljusa slingor på det? Som Lauren har på den vänstra bilden. Medan den högra känns mer som en ljusbrun variat, men det är också riktigt snygg.
- Just nu känns det som att det här är min vinnare, den nyansen Anna Lynne har på sitt överhår är riktigt snygg. Precis den nyansen är jag ute efter,frågan är hur svårt det är att få till? Den nyansen på överhåret och sen lägga en lite mörkare under.

Seriefinal

Imorgon spelar mitt lag seriefinal mot Höör i Idrottshuset i Örebro. Med andra ord kan man säga att matchen är riktigt viktig!
Klockan 18:30 är det avkast, be there or be square!
Imorgon tar vi förhoppningsvis ett stort steg mot ELITSERIEN :)

8 Februari

Nu på morgonen har jag varit duktig och slängt ut lite praktikansökningar,det är många ställen som vill ha ansökningarna ett halvår innan man kan tänka sig att praktisera dessutom är det många som har "kö".
Vet inte hur mycket man ska tro på det, idag känns det som att allt hänger på kontakter vilket är en nackdel för oss som inte har det. Speciellt inte i min blivande bransch,min fråga är hur ska jag skaffa mig kontakter? Finns det inga jippon man kan gå på för att knyta kontakter eller så? Nu pratar vi om mediavärlden, om ni har några tips så skriv gärna i kommentarsfältet :)
Nu ska jag återgå till min hög med massa plugg

Längtar

Yeeeeeey, we´re going to Oreos land :)
It´s going to be .....WAIT FOR IT.....WAIT FOR IT.....
LEGENDARY!

TRÖTT

Idag har jag suttit fastklistrad i köket med en massa kurslitteratur och datorn i knät, jag har skrivit på mitt PM.
Jag har suttit här från freakin 10:00 till 18:00 helt sanslöst och ändå har jag en fråga kvar att skriva på. Men det är lätt,intalar jag mig själv som vanligt.
Mitt i allt pluggande smyger sig sjukdomssymptomen upp som små tomtar i tv-rutan under jul.
Är trött på att må såhär och det blir inte bättre.
Ringde vårdcentralen idag och fick tid om en vecka(!) Skönt. Behöver jag ens kommentera?!
Vad är fel?! Börjar bli orolig själv.

Sjunde Februari


Livet är bra orättvist ibland!
Igår letade jag efter intressanta jobb på nätet, dels något att ha just nu men även sommarjobb.
Eftersom man bor i Hallsberg så är urvalet minst sagt krasst. Blir så frustrerad och ledsen samtidigt.
De flesta jobben som ligger uppe är någon form av vård eller sälj, och när jag menar sälj så snackar vi om att sitta på ett kontor och ringa till folk. Sälja PPM eller andra tjänster, med andra ord inget för mig. Har lite svårt för att kränga saker.
Jag halkade in på en sida där jag hängde ganska mycket förut, speciellt när jag letade jobb inom resebranschen och tror ni inte att det fanns en riktigt nice annons ute. Jag blev alldeles varm i kroppen av glädje och kunde redan se mig själv på arbetsplatsen. Jag tillät mig själv att drömma lite, för jag kommer aldrig få arbeta där. Det kommer förbli en dröm.
Det tär på mig varje gång och jag börjar minnas tillbaka till den tiden som jag faktiskt kunde ha gjort det, jag kunde ha flyttat och jobbat med det jag tycker är allra roligast. Oavsett vad andra tycker och tänker om det jobbet så var det något som jag tyckte var riktigt kul. Något som jag trivdes med och därför känns det riktigt jobbigt att vara där jag är idag.
Jag var tvungen att ge upp mitt framtidsjobb,något som var stimulerande för mig och börja plugga på universitetet igen.
Det känns fortfarande som att det inte var mitt val,det tvingades på mig och nu har jag inget val.
Nu får jag sitta i båten och acceptera läget även fast jag ALLTID kommer önska att jag var just DÄR.

Inköp

Har sedan länge använt i.d Bare Minerals som bas när jag lagt min make-up men nu när den äntligen tagit slut så bestämde jag mig för att testa något annat.
Har den senaste tiden upplevt att i.d inte täcker ordentligt,trots att jag provat att applicera med både Kabuki borsten och "Full flawless application face brush". Vet inte varför resultatet inte blir så bra, kan bero på att jag behöver en mer fulltäckande foundation under vintern då jag vanligtvis är väldigt blek.
En tjej i släkten berättade att hon börjat använda Dior´s "Nude" och hon tyckte att den var helt underbar. Även hon hade använt i.d först och var lika missnöjd som jag. Dock tror jag att i.d kommer funka betydligt bättre på sommaren,då vill man en lite lättare make.
Så igår när vi ändå var på stan så passade jag på att köpa den, återkommer med recension senare.
Fick även med mig tre prover som konsulten i butiken tyckte att jag skulle prova att applicera före ovanstående produkt.
Hudkräm,både ansikte och ögon sedan var det något "boostande serum"
Nu får vi se hur resultatet artar sig

Yeeeey



Idag har jag fått en tidig födelsedagspresent av min mamma och den är helt underbar,så sjukt snygg! Men den ska inte användas förän min födelsedag så nu får den ligga så fint i påsen :)

TACK Mamma,det här är den finaste present jag fått, förutom dig :) <3





Tur att jag inte ska bli journalist

"SVT-reporter knivhöggs i Kairo"
http://na.se/nyheter/sverige/1.1090687-svt-reporter-knivhoggs-i-kairo
"Bert Sundström höggs i ryggen"
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8512381.ab
Eller joo, det är ju just det jag vill bli :S

Uppe med tuppen




Njaaa,inte riktigt men för mig är det tidigt,brukar inte gå upp vid före tio.
Har precis kommit hem från Bilprovningen,de var riktigt trevliga där. Hade förväntat mig att de skulle vara sura och trötta eftersom de gått upp tidigare än mig :)
- Bilen är ju som ny, har ju knappt gått någonting! sa han
Det var ju kanoners, slipper jag lägga en massa pengar på bilen!
Dock fick jag veta att Audi har täckt hela underredet så man kan inte se hur det ser ut om det är rostigt eller så,vilket kanske inte är så optimalt. Men det är ju inte direkt ngt jag kan göra åt.
Slut på allt trams om bilprovningen
Ses nästa år  :)
Måste bara berätta om igår när jag skulle tvätta bilen inne i stan, jag åkte till Q8 vid Gustavsvik eftersom det var fullt på alla andra ställen som jag besökt.
Jag kliver in på macken och frågar om biltvätten är ledig för att jag har lite bråttom och har inte tid att vänta. Bakom disken står en kille som uppskattningsvis är i min ålder, han svarar att han ska gå och kika.
När han kommer tillbaka så frågar han om jag har gjort det här förr,vilket jag har men inte när man varit tvungen att sitta kvar i bilen. Jag brukar tvätta bilen själv istället för att köra den i biltvätten.
Enligt honom så skulle jag inte hinna springa ut ur bilen eftersom maskinen kör igång ganska snabbt.
Jag tänkte för mig själv,oftaaa jag inte hinner ut.Vet du vem jag är, handbollsspelare och allt!
......Sen kom jag på att snabbhet aldrig varit min starka sida.
Så jag blev skapligt nervös,men han förklarade hur jag skulle göra.. Vad jag skulle trycka och var jag skulle ställa mig i hallen.
Han säger lycka till och småler lite medans jag springer ut.
När jag kommer in i hallen står han och dirigerar mig, visar hur långt fram jag ska osv.
Tyckte det var gulligt av han,snäll som hjälper en bortkommen tjej!
Och jaaa,jag hann inte ut ur bilen. Han hade rätt,maskinen gick igång så fort bilen stod stil i princip.
Det var lite läskigt att sitta inne i bilen när dem där STORA borstarna gick fram och tillbaka över bilen. Det lät som f*n och sen fick jag lite klaustrofobi.
Men jag passade på att göra rent interiören samtidigt så jag slapp titta :)
Sen när maskinen kört klart så kom killen ut igen och gav mig tummen upp :)
Jag klarade mig!!!hahaha
Som sagt,detta är en killgöra och jag kommer stå fast vid det!
Just de Dinoooooooooooo! Man-up ffs

Mycket hat

Till den person som har gömt kursref:en av "Risksamhället" på Universitetsbiblioteket.
Åkte dit ikväll för att kopiera två kapitel som jag måste ha till mitt PM men boken stod inte på rätt plats. Som vanligt!
Va förbannad jag blir,varför vill man göra livet surt för andra....
Känns lite hopplöst,hur fasen ska jag få ihop det :S

Hinner aldrig pusta ut

Tenta om två veckor(!) Den här tentan skulle ha ägt rum i början på Mars men nu har lärarna varit så snälla och flyttat den till 15 Februari!
Jätte kul för mig som varit stressad i en hel månad snart, hade hoppats på att jag skulle få lite lugn nu men det var för bra för att vara sant.
C-kursen är långt ifrån en dans på rosor men o andra sidan är det förmodligen inte meningen att det ska vara så heller. Är glad för att jag valde att läsa den nu och inte sista terminen! BRA VAL! :)
Dags att ta farväl av det sociala livet ett tag framöver :( Nu blir det fokus på skola,jobb och familj.
Ikväll ska jag ta mig ner till idrottshuset och träna ett pass igen,trots att jag har vilat ett tag nu så gör knät fortfarande ont. Känns som att jag får acceptera att det aldrig kommer bli som förr, det gör ont trots operation.
Men det visste jag ju innan operationen.
Innan träningen måste jag svänga förbi Uni och kopiera några kapitel ur en bok och sen ska jag hinna med att tvätta bilen eftersom den ska iväg till bilprovningen imorgon. Känns konstigt att den ska till bilprovningen redan, den är ju inte så gammal,enligt mig själv :)
Att tvätta bilen och köra den till bilprovningen känns inte som en kvinno-syssla men jag får helt enkelt ta på mig det även fast det är riktigt tråkigt och stressigt när man har andra saker att göra.

Tredje Februari

Packa upp och packa ner!
Har faktiskt börjat packa ner mina vinterjackor och sådant som jag inte kommer använda innan vi flyttat in och lägenheten. Känns skönt att börja lite smått så jag slipper göra allt sen.
Packade upp alla vårkläder och hittade en massa saker som jag inte ens kan använda längre, så nu ska jag försöka lägga upp lite saker på blocket. Vore skönt att slippa släpa med sig en massa saker som man inte har användning för.
Mitt i allt plock kom jag fram till att jag behöver en snygg och tidlös trench, tror att det är bättre att satsa på ett ytterplagg som kan användas i flera år istället för att köpa på sig en massa billigt trams varje vår. Som jag har gjort tidigare!Då blir det bara en massa saker som bli liggande i garderoben. Bättre att lägga lite mer pengar och få bättre kvalitet som håller längre också. Köpte en trench på Ginatricot förra året och den blev jätte skrynklig och tappade formen fort,dessutom lossande knapparna redan från första dagen.
Drömmen vore ju att köpa en av Burberrys trench coats, kanske skulle önska mig lite pengar i födelsedagspresent.
NET-A-PORTER har en riktigt snygg

K.L.A.N.T

Vad klantigt av mig att inte se över mina siffror ordentligt, skrev ju fel ålder på tvillingarnas artikel.. HAHAHA
De fick bli något år äldre helt plötsligt, men vadå det kan väl inte skada?! :)
Nu har jag sagt till Leffe så jag hoppas att han kan ändra det så fort som möjligt.
Man blir nog lite blind av att läsa samma text flera gånger om.
Skärpning Melli!

Senaste dagarna i bildform

- En massa teorier som skulle nötas in!
- Michael Jackson i Göteborg
- Två sötisar, Ella och Dino
- Mina senaste inköp

C-kursen

Nu är C-kursen igång på allvar, har redan hunnit med en tenta och nu ska jag skriva ett PM på 5-7 sidor. Nästa vecka är det dags för första seminariet och idag har vi haft introduktion till uppsatsen.
Jag har mycket att tänka på just nu.
Vad ska jag skriva om,vilket område är mest intressant och framförallt vad vill jag få ut av min uppsats?
Samtidigt som alla dessa tankar sprider sig i huvudet så måste jag fundera på om jag ska skriva själv eller tillsammans med någon. Jag har pratat lite löst med en tjej i klassen om att kanske skriva ihop, men det beror naturligtvis på vilket ämne hon är intresserad av och vilka ambitioner hon har så vi får se hur det utvecklar sig.

Boxer Robert fälld för könsdiskriminering

En privatperson har anmält Boxers nyaste reklam till RO.
Detta för att personen anser att mannen framställs som ett sexobjekt och skapar "stress och press" hos både yngre och äldre män.
I reklamen har man låtit Robert vara iklädd endast boxershorts och placerat honom liggandes ovanpå en fårfäll.
Han har intagit en pose som anspelar lite på sex och man har även gett Robert ett redigt sixpack.
Mannen som anmält detta har fått stöd av FO och de har beslutat att fälla annonsen för att den är könsdiskriminerande.
Företaget förklarar att man gjort annonsen på det här sättet för att bilden ger en koppling mellan boxer-kallingarna och deras eget företagsnamn. Dessutom anser de att Robert redan ses som en "pastisch på en tönt" i reklamerna vilket borde stärka det faktumet att företaget inte har avsikten att könsdiskriminera.
Intressant nyhet, det är inte könsdiskriminerande när tjejer klär av sig och gör reklam men så fort en kille gör detsamma så blir det liv i luckan

RSS 2.0