Handboll och silly season

Just nu händer det saker i nästan alla lag(handboll) i de högre seriesystemen. Det värvas nya spelare och varje dag kommer nya pressmeddelanden ut.
Hittills är jag mest imponerad av Lugis värvningar inför nästa säsong, de har redan värvat tvillingarna Larsson som spelade i ÖSK förra säsongen och Nathalie Hagman som har varit en av elitseriens bästa spelare i år. Har också gjort bra ifrån sig i A-landslaget.
Lugi har ett bra material sedan tidigare men har i år,enligt mig, saknat fler vassa 9m spelare då Sabina varit skadad.Går de inte till final nästa säsong så kommer de aldrig göra det.
Ett annat lag som ska bli intressant att se inför den här säsongen är Skövde HF,där det ryktats om att flera viktiga spelare ska lämna. I dag har man gått ut med att Linda Cadario och Lisa Karlsson har skrivit på ett nytt kontrakt och det är nog viktigt för Skövde HF. Nu ska det bli intressant att se om Malin Larsson och Ewelina Danielsson väljer att stanna i Skövde eller om de väljer ÖSK,eller något annat lag för den delen.
Malin Larsson var helt klart en av Sköves bästa spelare under semifinalerna, om laget har för avsikt att satsa så vore det väldigt dumt att låta henne gå.
Just nu är det tyst i ÖSK. Man har bara gått ut med att Dunder är en nödlösning då klubben inte lyckats få tag på en etablerad och rutinerad tränare. Kommentarerna är många och de flesta är negativa men vi får helt enkelt se vad som kommer att hända. Något som dock står klart är att laget behöver förstärkning och på söndag ryktas det om en tryout där flera intressanta namn finns med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0