Eurovision 2011

Tittade på den första semifinalen igår, vet inte ens i vilken ände jag ska börja. Har aldrig hört så dåliga låtar i samma semifinal,var tvungen att byta kanaler flera gånger för att inte skämmas,för deras skull..haha
Gårdagens chock stod både Norge och Portugal för.
Norge hade skickat en låt på engelska där sångerskan sjöng refrängen på swahili, visst den var väl lite rolig och det svängde lite men inte mycket mer än så. Tyckte inte att tjejen kunde sjunga egentligen,rösten var inte speciellt bra men dansa kunde hon..lite..Haba haba fastnar på hjärnan men inte av rätt orsak!
Portugal hade klätt ut sex personer i "the village people"style som stod och viftade med översättningskyltar på scenen. Deras bidrag är mer ett politiskt statement än en bra sång.Ingen av personerna på scenen kunde sjunga..
På torsdag är det dags för mitt kära hemland att återigen visa upp gurun Dino Merlin. Han är en legend inom bosnisk musik och lyckas alltid att beröra sina landsmän oavsett låt. Hoppas den går hem trots dålig engelska.
Min favorit i år är faktiskt United Kingdom,trots att Saade har en relativt schysst låt. Medtanke på att folk röstade vidare Serbiens bidrag igår så kan det gå hur som helst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0