Idag sörjer jag

Det har under den senaste perioden snackats mycket om att Ronaldinho,som var en del av Milan, är påväg bort från klubben. Han har under de senaste matcherna fått kalla handen av sin tränare, detta sedan han valt att gå ut och festa till sent två dagar innan match. Enligt tränaren Allegri fick han sitta på bänken i första matchen efter den här händelsen för att det var ett "tekniskt beslut". Han passade inte in i matchbilden.
Men så var förmodligen inte fallet, han blev straffad för det han gjort innan.
Jag förstår varför både ledning och spelare blivit upprörda, det han gjorde påverkade inte bara honom utan hela laget. Nu skulle de få spela utan honom.
Efter händelsen har Ronaldinho fått hoppa in mot slutet av matcherna och spelat några få minuter vilket naturligtvis upprört honom. Idag står det i de svenska tidningarna att han gjort klart med klubben och lämnat Milans träningsläger i Dubai. Han återvänder till Brasilien och det ryktas om att han återvänder till sin gamla klubb Gremio.
Jag personligen tycker att det är jätte tråkigt att han lämnar europeisk fotboll, för mig har han alltid varit en av de större spelarna. Han spelade med finess och hittade alltid på nya finter. Han gjorde fotbollen mer intressant att titta på och blixtrade till när man minst anade det. Det var förvisso under den tiden då han var i form,vilket han varit långt ifrån de senaste säsongerna. Men trots det har han i vissa matcher,då han fick spela, visat att mycket av det fortfarande finns kvar. Trots hans dåliga hemjobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0