Förlust mot Danmark

Det blev som jag hade väntat mig-en förlust mot Danmark i handbolls-VM.
Inte så oväntat då Sverige valt att vila sina bästa spelare inför semifinalen på fredag.
Detta resulterade i att spelare som inte fått någon speltid alls under VM fick spela ganska mycket och självklart blir det svårt för dem att nå upp till samma nivå som de andra.
De andra har fått mer speltid och haft tid att komma in i turneringen och matchandet medans de andra varit bänkvärmare. Det är riktigt svårt att komma in i ett sådant skede och göra en bra match,speciellt när man inte fått förtroendet i de betydelsefulla matcherna.Det är psykiskt jobbigt.
Det märktes att Sverige redan från start hade semifinalen i bakhuvudet och man började slarva och ta dåliga avslut. Tyckte att Du Rietz tog flera dåliga avslut och det såg ut som att han bara satsade och sköt på måfå- nästan lite nonchalant.Man kan inte bete sig så även fast man har en riktigt bra match i baggaget.
Hoppas att Carlén kan spela på fredag annars kommer Sverige sitta i en knepig sits och det blir riktigt svårt att vinna matchen. Det blir tufft även om han finns med plan,allt måste stämma för att det ska gå vägen. Det är svårt att slå regerande VM mästarna Frankrike, de har världsspelare på varje position och de är fysiskt starka och tunga att möta. Det gäller att finna deras svagheter och satsa All-in på det. Annars kommer det som sagt,bli väldigt tufft!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0