Sjuker

Tror att det är riktigt dålig timing att bli sjuk nu. Har gått runt med ont i halsen i några dagar så jag har i princip gått och väntat på att förkylningen ska bryta ut och detta hände i natt. Vaknade runt 6 imorse och var jätte snorig och hostig. Kände mig svag i hela kroppen så jag gick upp och käkade frukost och somnade om igen. Vaknade nyss och nu sitter jag och tittar på the royal wedding. Såg precis Beckham och Victoria gå in i kyrkan, riktigt snygga var de.
Sitter och funderar på om jag ska ta mig in till stan nu på dagen och hänga med alla som ska grilla och åka hem ikväll och skippa utgången. Känns inte som att jag kommer att orka.

Iphone 4 i vitt

Så kom Iphone 4 ut i vitt och nu sitter jag och ångrar mig över min svarta...Typiskt mig!

När man inte får träna själv så får man väl kolla istället

Det är rätt trist när man helt plötsligt inte ens blir informerad om att det är träning så att man får chansen att komma ner. Jag väntar fortfarande på det där samtalet, som skulle ha kommit för två månader sen.
Måste säga att det är riktigt oprofessionellt,vilken dålig respekt!
En person som faktiskt hört av sig är Erik, TACK!
När man inte tränar själv får man se till att titta istället och därför tänkte jag slå mig ner och titta på semifinalen mellan Lugi och Eslöv ikväll. Hoppas på en riktigt bra match där lagen följs åt in i det sista.
Det ska bli intressant att följa Lugis Maria Adler som gått riktigt bra i år och Eslövs Anna Olsson.

Today

-Plugg
-Marieberg med mamma
- Köpt jordgubbar
- Köpt mat till morgondagens grillning
- Försökt byta ett par skor,utan lycka dock
- Har träffat fina Alma och hennes underbart söta son Ville
- Sen lunch och häng på balkongen,underbart
-Käkar zyx som en tok för att slippa min onda hals men det går inge vidare. Vill inte bli sjuk!

Audrina från The Hills jobbar med reality igen

Laguna beach, The Hills och The City har varit serier som jag följt sedan första start. Laguna beach började sändas för flera år sedan och jag fastnade direkt, förmodligen för att jag alltid haft någon kärlek till USA. Konstigt nog.
I vintras gick MTV ut med att både Lauren Conrad och Audrina Patridge skulle få en egen show och det snackades då om vem som skulle lyckas med att locka mest publik.
Några månader efter det, när man gjort en pilot till Laurens serie gick MTV ut med informationen om att det inte skulle bli något. De tyckte inte att formatet passade för tillfället.
Tydligen hade Audrinas serie premiär i början av April så nu måste jag leta lite på webben, vill ju se om det är exakt som det gamla The Hills....

Att skriva ett bra cv och personligt brev på engelska

Tog en sovmorgon idag och fortsatte sedan skrivandet med c-uppsatsen. Det tar tid att göra analyserna men det är ganska kul också.
Nu har jag tagit en break, käkat lite lunch och slösurfat.
Mitt i allt detta ska jag försöka knåpa ihop ett CV och personligt brev på engelska vilket inte alls var så lätt som jag trodde.Sitter fortfarande med ett blankt papper, men något ska jag nog lyckas printa ner. Om ni har några tips så skriv, behöver all hjälp jag kan få! Trots att jag läst engelska på universitets nivå så står det stilla i huvudet på mig.
I eftermiddag ska jag iväg på en fika med Cissi och efter det blir det en sväng till Jakobssons möbler för att spana in soffan.

Happy Birthday to mee

-Underbara blommor från min underbaraste

Underbar dag

Idag har jag njutit av det underbara vädret och det till max. Började dagen med att avnjuta en god lunch på en uteservering med min andra hälft. Det var riktigt skönt väder och man får en helt underbar känsla i kroppen när man kan sitta ute och äta i t-shirt.
Efter vår måltid gick vi vidare mot stan för att byta storlek på mina converse som jag fått i födelsedagspresent, att hitta ett par vita converse i storlek 37,5 trodde jag skulle vara omöjligt. Men det visade sig att så inte var fallet. Efter en runda på Eurosko och Scorett hittade jag ett par så nu ska jag slänga dem gamla.
Tog även en runda i den nya butiken "NewYorker" som öppnat i stan men det var inte så mycket som föll mig i smaken. Inte riktigt min typ av butik tror inte att den riktar sig till min åldersgrupp. Men jag hittade ett vardagslinne i kobolt som fick följa med mig hem. Kan användas de dagarna man bara behöver slänga på sig något snabbt.
Vi tog även en sväng på Åhlens och spanade in saker till vår lägenhet, det ska bli riktigt kul att inreda och inspirationen bara flödar. Har lite svårt att bestämma mig för vilken stil vi ska ha.
Klockan 15:00 mötte jag upp min kära uppsatskompis på Bara vara, meningen var att vi skulle diskutera uppsatsen men vi snacka en hel del annat också. Det är kul när man klickar med någon från första start, det ska bli riktigt kul att skriva ihop och nu har vi kommit på god väg. Analyserna är så gott som klara och nästa vecka ska vi på vår första handledning. Ska bli spännande att se vad vår handledare tycker om vårt jobb så långt.
Nu blir det en sen middag då jag varit och tittat på min käre när han lirat fotboll


25 år = Balenciaga

Dålig uppdatering= födelsedagsfirande
Har inte riktigt haft tid att uppdatera bloggen så mycket de senaste dagarna,har haft fullt upp med att fira min 25-års dag. Det har varit helt underbart, jag har haft riktigt kul och fått många helt fantastiska födelsedagspresenter.
Men den absolut bästa presenten fick jag av min kära mor som hade köpt en BALENCIAGA åt mig.
Behöver jag säga hur glad jag blev när jag öppnade paketet. Helt galet!



-Giant Work Rose Gold

I Göteborg


Just nu sitter jag och jäser efter en härlig frukost i mysiga Göteborg.
Gårdagen blev riktigt bra och Merlin levererade som vanligt,härliga låtar och bra atmosfär. Det var roligt att titta på alla människor, speciellt skillnaden mellan hur folk klär sig.

Jag har fått underbara presenter av nära och kära, ska försöka lägga upp lite bilder när jag kommer hem.
Absolut bästa födelsedagen någonsin, allt fylla 25 kanske inte är så dumt ändå :)

Nu ska jag dra på mig skorna och gå ut och kika på när Dinos supersöta brorsdotter ska cykla för första gången!



Dagens bildregn

Har ont i varje muskel i kroppen men det var verkligen värt det! Hur kul som helst och bilderna blev faktiskt riktigt bra. Kanske slänger upp ett smakprov vid ett senare tillfälle för nu måste jag sova.
God natt folks!

Spelare lämnar Skövde HF

Det är flera experter som under kvalserien pratat om att spelare från Skövdes damlag funderar på att lämna eller sluta med handbollen.
Det har visat sig vara sant då man de senaste dagarna kunnat läsa om att den viktiga högernian Erica Widell slutar med handbollen. Enligt henne själv ska hon sluta helt, men HK Lidköping har visat sig vara intresserade av att använda henne i division 1. Anledningen är att hon själv bor i Lidköping och att det skulle vara ett alternativ om hon inte vill sluta helt.
Jag har en egen teori hur det hela kan sluta men den behåller jag för mig själv än så länge.
En annan viktig spelare som ska sluta efter säsongen är Anna Larsson som varit väldigt viktig i laget. Hon är en försvarskämpe i dess like och därmed förlorar man en viktigt kugge i försvarsspelet. Anledningen till att hon valt att sluta sägs vara skadebekymmer.
Nu väntar jag bara på att få besked om Walter och hennes framtid, jag tror definitivt att hon kommer att lämna också. Frågan är bara vart?!

Just nu

Ogillar jag transportstyrelsen och mitt minne!
GAAAAAAAH!!!
Happy freakin birthday to me

Mot gymmet

NU kör vi!

Photoshoot

På onsdag drar jag till Stockholm för en photoshoot. Det är lite nervöst, har aldrig gjort något liknande förut men jag hoppas att man får goda råda medan man håller på.
Jag är mest nyfiken på hur man kommer att bli stylad, hår och smink osv. Men det överlåter jag till proffsen dem kan det där bättre än jag. Vi får se hur resultatet blir helt enkelt.
Efter plåtningen blir det en sväng på stan,det är framförallt ZARA,NK, Nathalie Schuterman,Urban och kanske en sväng på H&M för att leta efter den där kappan. Vi får se hur mycket jag hinner med.
Orkar inte med mer plugg idag. Har ju en hel dag imorgon också så nu ska jag slappa lite i solen. Kanske hinner med en sväng till gymmet.

Uppe med tuppen

Idag blev det tidigt uppgång, klockan 8:00 var jag uppe på benen och började med att käka en ordentlig och god frukost. Sedan var det bara att kasta sig in i analysernas värld igen och nu har jag faktiskt inte alls mycket kvar, har varit riktigt effektiv idag.
Efter att ha skrivit en massa tog jag med mig artiklarna ut på balkongen och solade samtidigt, skitbra kombo!
Slå två flugor i en smäll :)




Klassfesten som verkligen blev internationell

Gårdagens klassfest var riktigt trevlig. Vi blev några stycken som satt och diskuterade allt mellan himmel och jord. Det är lite censur på vissa ämnen men jag kan ju säga att magen lär ha fått några rutor extra. Skrattade som bara den!
Utöver klasskompisarna så hade värdinnan bjudit in en massa internationella studenter så det blev verkligen är härlig blandning, det bästa är fransmännen och deras engelsk som är...obefintlig.. större delen av meningarna består av franska ord.
Lördagen blev väldigt lyckad med andra ord!

20110417

En bild säger mer än tusen ord!

Ikväll...

Samlas eliten igen! Klassfest står på schemat och jag tänkte åka in en stund och träffa alla goa människor.Vi får dock se hur långvarig jag blir, är inte tipp topp idag men en stund ska jag nog klara av!
Nu ska jag försöka ta mig hem och fixa till mig lite sen bär de av!
Får se om jag hinner visa er hur jag ser ut dagen till ära!

Zara



zara.com
-Dubbelbröstad trench 699:-





zara.com
- Kappa 1395:-






zara.com
- Kappa velvetin 1159:-


Har länge velat ha en snygg beige trenchcoat eller kappa,här kommer tre bra alternativ. Men allra helst skulle jag vilja ha en Burberry men det får vänta ett tag.



SHORT DOUBLE BREASTED COTTON GABARDINE TRENCH COAT
Burberry.com
- Short double breasted trench 8 500:-


God morgon!

Lyckades komma upp klockan 8 imorse trots att jag sov väldigt dåligt, kan inte somna när jag går och lägger mig.
Nu sitter jag vid skrivbordet och jobbar för fullt med analysen,räknar med att bli klar med den första artikeln strax. Då har jag bara 12 kvar, men det måste hinnas med så det är bara att köra så att det ryker.

Detta ska jag "vila" ögonen på hela dagen lång,kul va!!
Kanske kan klämma in ett gympass någonstans, förhoppningvis efter lunch någon gång!
update: Har inte varit inne på Facebook än..Go Meli!

Bra Meli!


- WOW! Nu har jag lyckats hålla mig borta från Facebook sen jag skrev att jag hade förbud, det rör sig om några timmar bara men det känns faktiskt bättre! Nu gäller det att hålla fast vid detta...

- Jag har rensat en massa på datorn, tagit bort bloggar hit och dit. Lagt till nya osv..

-  Var en sväng på Marieberg och hittade en klänning på H&M som jag funderar att slå till på,en lång svart variant kostar ynka 149:-
Dessutom hittade jag en riktigt snygg rock med skinndetaljer som någon från Stockholm lämnat i retur dock var den lite dyr och hade diverse skönhetsfläckar. Ska kolla om den finns i Stockholm nästa vecka.

- Har hunnit med en fika med min hubbiii som för övrigt legat i sängen hela dagen p.g.a. av sjukdom så jag tyckte att han behövde komma ut lite. Se solen!

Träning

Jag lyckades ta mig ut, några km löpning ute i de sköna vädret och sedan ett styrkepass på gymmet.
Det var jobbigt och knät började strula efter ett tag, vet inte riktigt vad som kommer hända framöver.. Måste ta ett beslut!
Imorgon är det hårdplugg som gäller, det ultimata vore om jag kunde komma igenom hälften av artiklarna.. Önsketänkande!
Men om jag är riktigt effektiv så går det, allt går bara man vill!

20110414

Motivationen är som bortblåst these days, fattar inte riktigt vad som har hänt. Men det känns i hela kroppen, jag är helt slut, trött och har ingen som helst energi. Därav kampen med motivationen.
Har suttit ner och försökt traggla mig igenom artikelanalyserna hela förmiddagen men jag kommer ingen vart. Står och stampar på samma ställe.
Hur gör man för att få motivationen tillbaka??! För att få orken och energin?
Det är ju inte så att jag har för mycket att göra snarare tvärtom.
Hade planerat att ta mig till gymmet eller ta en löptur men just nu känner jag bara för att sova.
Det största problemet är nog att jag lägger energi på fel saker, saker som jag inte kan påverka och som handlar om onödiga saker. Hädanefter ska jag försöka att låta bli!
Ett steg i rätt riktning är nog att strunta i facebook ett tag så det blir min första åtgärd!
Får se hur det går..funkade inte speciellt bra sist men den här gången kanske....

På riktigt

I eftermiddags var vi inne på banken för ett möte angående köpet av lägenheten. Det skrevs på en massa papper hit och dit och det var pratades om stora summor,lite läskigt var det. Tror inte jag riktigt förstått hur mycket pengar det rör sig om, man ser dem ju inte. Transaktioner.
Men när bankmannen börjar diskutera vem som får vad om man går isär osv då kände jag mig illa till mods. Jag förstår att man bör diskutera sånt också, men det alternativet finns inte. I alla fall inte för mig. Jag är säker på min sak!
Såhär efter mötet känns flytten riktigt nära,nu är det bara 6 veckor kvar(!) Heeelt galet!!
Nu börjar det hända saker!

....

Bilo gdje da krenem
al' kao zaledjen stojim ispred tebe
direktno u vene idu
tvoje reci zavode me
Bilo gdje da krenem
al' kao zaledjen stojim ispred tebe
direktno u vene pucaju
tvoje reci, zavode me

Hänger på universitetet

Sitter utanför bibblan i skolan och spanar på alla hurtbullar som är ute och löper. Jag vill också ut och löpa! Det får bli en löptur imorgon,varva det med plugget :)
Idag har jag faktiskt gjort något nytt i skolan, jag har lärt mig hur man använder mikrofilm!!hahah
Har kopierat en massa artiklar som publicerades några år tillbaka, ska använda dem i min C-uppsats.
Trots all utveckling inom olika fält så kan man inte få tag på en gammal artikel på något annat sätt här.
Det går att få fram texten men det blir ingen artikel.
Kändes som att gå tillbaka till den där tiden då man hade en rulle i kameran, man fick rulla upp den osv..Det var ett tag sen,thank god!
Nu sitter jag och väntar på min andra hälft som har någon informationsgrejj på jobbet, tänk vad snäll jag är.Kunde varit hemma nu.




Borttappat

Ibland, men mycket sällan lyckas jag tappa bort något. Trots mitt dåliga minne så återfinner jag oftast sakerna tillslut, efter några timmars febrilt letande
.
Igår gick jag till friskis och skulle träna,det var då jag upptäckte att mitt friskiskort var borta det låg varken i plånboken eller väskan. Jag har alltid haft både gymkortet till friskis och även ÖKK-kortet i väskan eftersom jag annars skulle glömma bort att ta med det,men väskan åker ju alltid med när jag ska träna så därför har jag valt att lägga korten där. Nu har jag upptäckt att båda korten är borta :S, dem ligger inte i väskan. Jag har inte letat efter dem på två månader eftersom jag köpt månadskort här hemma, så jag har gymmet här istället för att slösa en massa bensin fram och tillbaka.
Frågan är vad jag ska göra nu? hade ju tänkte gymma inne i stan idag....
Jaaa,jag vet..Dagens i-landsproblem...

Trevlig post

 

Dagens syssla,läsa nya numret av Elle!

Egentligen skulle jag har påbörjat min artikelanalys men det var väldigt svårt att hitta artiklarna i sin ursprungsform på nätet därför blir det några dagar på Universitetsbiblioteket den här och nästa vecka.

Då får jag umgås med mikrofilmen,helt enkelt

 


Åldersnojja

Nästa vecka är det dags,min tur att fylla 25 hela år. Och -JA åldersnojjan finns där i allra högsta grad.
Nu känns det verkligen som att man börjar bli vuxen,även fast man ibland inte vill det.
Det är många olika tankar som rör sig i huvudet, framförallt funderar man på vad man har gjort dem senaste åren efter studenten. Vad man hunnit med,vilka erfarenheter man har med sig i bagaget. Både bra och mindre bra, vissa riktigt lyckade och andra misslyckade. Men jag vill tro att man bara blir starkare av dem "svarta hålen" man tar sig igenom.

Åren efter studenten och fram tills nu har varit väldigt stormiga i mitt liv, jag har förlorat en av dem viktigaste personerna i mitt liv, fått veta saker om mig själv och min bakgrund som jag aldrig tidigare vetat, varit med om riktigt jobbiga och dramatiska saker. Saker och händelser som varit väldigt tuffa och som än idag snurrar runt i min skalle.

Om inte alla dessa saker inträffat hade jag inte varit den jag är idag så egentligen är jag tacksam. Genom alla dessa perioder har man inte bara hittat sig själv utan man har även insett vilka personer i ens liv som varit genuina och pålitliga.

En period var jag,som många andra i dag,väldigt rädd för att vara ensam. För att inte vara en del i gänget, att  inte vara med i kompiskretsen. Dock insåg jag senare att vad jag behövde var några få människor som var genuina,ärliga som inte strävade efter att vara någon dem inte var. Som inte körde ett spel för galleriet, utan människor som var sig själva och som jag hade något gemensamt med.Men var skulle jag hitta dessa människor? Helt oväntat- på universitetet!

Här står jag idag, med massa högskolepoäng,tre utbildningar, massa erfarenheter rikare, underbara vänner som stöttar och ger en råd och framförallt en helt underbar familj!
Så vem bryr sig egentligen om att jag fyller 25, jag känner mig ändå yngre i sinnet :)








Byggare bob

Vår nya lägenhet kommer bli hur bra som helst, jag är riktigt nöjd.
PEAB Annika mötte upp oss utanför huset och vi fick varsin byggare-bob hatt innan vi fick gå in i bygget. Kan ju säga att dem höll på för fulla muggar, det var saker och byggare överallt.
Jag blev glatt överraskad när vi kom in i lägenheten,hallen var otroligt stor, vi har valt att flytta på en vägg i hallen vilket var ett genialiskt drag. Det blev riktigt bra!
Badrummet var även det stort och rymligt, kakelkillen höll precis på att sätta kaklet så vi fick se hur en sida såg ut ialf.
Det är öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och det var stort och fint trots att köket inte kommit upp.
Det enda rummet som inte var som jag hade tänkt mig var sovrummet, trodde de skulle vara lite större men det kanske kändes så nu när det var helt tomt.
Dock älskar jag vår walk-in closet med skjutdörr som befinner sig i sovrummet. Men jag har en känsla av att vi kommer ha svårt att få plats med alla kläder. Men det ordnar sig!
Jag älskar vår nya lägenhet trots att den inte alls är klar, det är ju trots allt en månads jobb kvar. Men jag tvivlar inte en sekund på att vi kommer bli riktigt nöjda. Speciellt med köket och det turkosa kaklet!

Mot Bygget

Nu åker jag mot stan och nya lägenheten. Förhoppningarna är stora!
Efter det blir det en sväng till gymmet.
Hörs senare!

Nelly

Har glömt bort att uppdatera er om hur det gick med returen hos Nelly.
Efter flera mail fram och tillbaka där jag fick förklara tusen gånger om vad det var frågan om, så fick jag ett positivt besked.
Dem tog på sig det ekonomiska ansvaret för returen och skulle göra en reklamation hos posten, kort och gott- jag behöver inte betala för en sak som jag returnerat. Helt sjukt att detta kan hända, pinsamt för företaget skulle jag vilja säga. Hur kan en sak komma bort i returhanteringen? Allt annat fanns med.
Nu ska jag inte älta detta men självklart kommer jag tänka mig för flera gånger innan jag beställer något igen. Det finns nog ingen konsument som vill betala för något man inte har köpt.

IMORGON!!!

Ska vi äntligen iväg och spana in vår fina sprillans nya lägenhet. I fredags fick vi ett mail från PEAB där dem föreslog att vi skulle komma förbi på eftermiddagen på måndag, gissa om vi blev glada. Eller, jag blev det ialf. Min andra hälft är mest orolig över att jag ska tycka att lägenheten är jätte liten när den är tom. Självklart har man skapat sig en egen bild i huvudet men det är ytterst sällan den bilden stämmer så därför försöker jag att vara neutral,så gott det går. Jag tror att det kommer bli riktigt bra, huvudsaken är egentligen att vi slipper särbo livet.

Ska ta med mig kameran och se om jag kan ta lite bilder på det hela. Vi har valt att ha vitt i hela lägenheten för att vi förra gången gjorde tabben som säkert flera gjort, vi valde olika tapeter i varje rum så det kändes inte riktigt som saker och ting hängde ihop. Dessutom är det lätt att tröttna på tapeter i olika färger. Nu är allt i vitt,förutom kaklet i köket och badrummet!
Behöver jag säga att jag läääängtar till morgondagen!

Dagens..

Karin Schollin från Prime PR var på universitetet idag och höll i en kort föreläsning.
Mycket intressant att få information från någon som är verksam, dessutom var hon duktig på att föreläsa och pratade om intressanta saker.
Tummen up!
Definitivt värt det

Back on track

Har kommit igång med träningen igen, nu kör jag minst 3-4 gympass i veckan sen försöker jag hinna med kondition utöver det. Tänkte att jag skulle stärka upp kroppen och knäna innan jag börjar med en massa intervaller och långdistanslöp. Men jag är riktigt peppad och känner redan hur kroppen börjar forma sig igen plus att knoppen mår tusen gånger bättre nu. Verkar som att jag behöver träningen för att fungera som en människa.
Idag körde jag ett gympass och höjde vikterna ett snäpp vilket kändes ganska bra, då känner man att man är på gång ordenligt!
Utöver träningen så har jag hunnit med ett samtal med min uppsatskompis där vi diskuterat en mall till vår artikelanalys och vi kom även fram till hur vi skulle göra vårt urval osv. Känns som att vi är på gång, det kommer nog bli riktigt bra.
Imorgon blir det en sväng till universitetet för där väntar "Kommunikatör 2020", ett evenemang där skolan bjudit in föreläsare från Prime PR, Vd:n för sveriges informationsförening och även forskaren inom PR-ämnet. Mellan föreläsningarna finns utrymme för mingel och dagen avslutas med en paneldiskussion.
Dags att hoppa i säng det gäller att komma upp i tid imorgon!
Go natt!

....


Hur tänker du?

Läste ett inlägg på en blogg som jag inte besöker så ofta numera, tycker väl att det förekommer märkliga inlägg då och då. Men dum som man är så kikar man in där ibland ändå..hahah
Har inte varit inne på bloggen sen en månad tillbaka och läste ett inlägg som fick mig att ändra uppfattning om saker och ting.
Att personen ifråga gör saker enbart för att folk ska bli avundsjuka. Tror den människan på allvar att folk är avundsjuka, tror snarare att folk skrattar åt det! Allt i den personens liv är förskönat, allt är så himla bra och man har pengar hit och dit. Man åker på semester hit och dit,köper massa kläder m.m.
Det är nog snarare personen själv som är avundsjuk på människor som lever ett sådant liv och har pengar över till mat i slutet av månaden.
Man köper inte ett par skor för 4000:- eller en väska för 10 000:- om man måste leva på nudlar i två månader efter det.


Bra start på dagen

Fick ett stort paket från Nelly förra veckan och var tvungen att skicka tillbaka allt,dåliga storlekar som inte alls passade mig och min kroppsform.
Skickade tillbaka varorna samma dag som jag hämtade ut dem och idag fick jag ett returmail.
Enligt det mailet hade jag inte skickat tillbaka ALLA varorna, utan en sak fattades. Så jag fick en restnota som ska betalas, gissa om jag blev paff?!
Vad är det som händer, jag vet ju att jag skickade tillbaka allt, för att allt var för litet..
Den varan som saknas beställde jag två av,fast i olika storlekar eftersom jag var osäker. Enligt mailet skickade jag tillbaka varan som var större och i förklaringen stod det att den var för liten. Kan man inte då lägg ihop 1 med 1 och förstå varför jag skickade tillbaka den andra varan som var en storlek mindre. Det säger sig självt ju, om den större varan var för liten vad är inte då den som är ännu en storlek mindre.
Har haft kontakt med deras kundtjänst och enligt dem har inte ens returen kommit in än?! Även fast jag fått ett returneringsmail.
Känns som att någon som packat upp mitt paket valt att ge sig själv en present på min bekostnad vilket naturligtvis INTE är okej.
To be continued

Check

Check THIS out, såg det på America´s got talent.
Annorlunda och häftigt!!
Kolla på båda klippen!

Den här dagen...

har tagit mig ett steg närmre USA och en stor dröm jag haft, jag är så glad och lycklig!



Voilá

-Resultatet

Mot ljusare tider

Nu åker jag till frisören och hoppas på att bli lite ljusare i håret. Känns inte som att jag har blivit tillräckligt ljus än, märks ju knappt.

Stolt

Idag, och varje dag är JAG stolt över DIG
Du är....
-så mycket bättre än vad du själv tror
-riktigt duktig på det du gör,ditt arbete ditt jobb
-ambitiös, även fast jag inte får se så mycket av det(tihihi)
-ställer ALLTID upp för mig, i vått och torrt
-besserwisser, men gör inget. Det klär dig!
-SMART
- snäll
Jag skulle kunna skriva hela natten.
Det viktigaste är att DU är DU, och ingen annan.
Men du måste tro på dig själv, du är minst lika bra som alla andra och det är sant

Gymmet

Efter en sväng på gymmet sitter jag i soffan och tittar på reprisen av Project runway. I dagens avsnitt kommer den stora modelegenden Diane Von Furstenberg komma med en uppgift till deltagarna.
Det blev ett riktigt jobbigt och svettigt pass på gymmet idag, riktigt trött är jag. Precis som det ska vara!
Dags för lunch nu! Funderar på köttfärssås och spagetti och lite sallad till det..

Överraskningarnas man

Häromdagen när jag var iväg på middag med mitt kära lag blev jag hämtad av min andra hälft. Jag frågade vad han hade haft för sig medan han väntade och fick ett luddigt svar. Han var lite hemlighetsfull och då blev jag ännu mer nyfiken såklart.
Han tog då fram ett papper och viftade med samtidigt som han frågade om jag verkligen ville veta vad det var. Han jvlades med andra ord :)
Klart jag ville veta! Så efter en övertalningskampanj(tog inte så lång tid) så fick jag pappret.
Ni vet hur man blir när man får ett papper i handen,man tittar överallt i snabb fart för att få reda på vad det handlar om... Tillslut såg jag - STYLEIN !!
Min pärla hade gått in på deras hemsida och beställt hem en av klänningarna jag ville ha :) Till ett grymt bra pris också. Kanske ska låta honom shoppa åt mig i fortsättningen, billigt och bra. Förhoppningsvis kommer den i veckan!! YEEEY

Min dag

- Vaknade sent, sov ganska dåligt i natt. Vaknade fler gånger och fick vrida och vända på mig

- Mysig Frukost med Mami

- Förberedelse inför en viktig telefonkonferans idag

- Sökande efter vetenskapliga artiklar i databasen,låter riktigt kul va?!

- Lagade lunch, köttbullar,potatis,gräddsås m.m...Mumma,så gott!

- Efter lunch blev det The Hills maraton fram till telefonsamtalet

- Klockan 15:30 var jag ombytt och redo för en sväng på gymmet, dock insåg jag till min förtvivlan att dem bara hade öppet till 16. Inte alls speciellt lyckat ! Det får bli en sväng på gymmet imorgon istället

- Handboll på  TV. Sävehof slog Alingsås med flera bollar, inte direkt någon rolig match att titta på men det var tidsfördriv

- Efter det var det dags för Pannkakor och jordgubbar i gott sällskap. Samt  lite fotboll

-NU blir det sängen gott folk!

Go Natt!

Män kan välja?

Gick in på Aftonbladet och blev lite konfunderad över en artikel som jag hittade.
Den handlar om Prins William som vägrar att bära sin vigselring, "han är inte en smyckesperson"
Soo what?! Fattar inte att man kan välja om man vill ha den eller inte medan frugan går runt med sin.
Jag vet inte, en ring kanske inte betyder så mycket för vissa människor och det är väl inte just ringen i sig som betyder något för mig heller. För mig är det en symbol, något som visar på vad man har lovat varandra. Att man ska leva ihop och respektera varandra osv. Visst man har ju allt det där i huvudet, det är ju i slutänden hjärtat och hjärnan som styr men ändå. Jag tycker inte att det är okej.

RSS 2.0