Zero

Dagens jakt på en vit Ipad slutade inte som jag hade hoppats på. Inte en enda butik i Örebro( har inte kollat Digital inn) har den inne, det verkar tydligen som att butikerna inte fått så stora leveranser och att den gått åt som smör i solsken. Tråkigt för mig dock. Men imorgon ska jag bege mitt upp på stan för att kolla om Digital inn kan ha en inne. Annars kanske det kan bli en beställning från apple.se för vem orkar vänta på nästa leverans som kan ta allt ifrån 1 vecka upp till månader. Dessutom hoppas jag på att min Iphone blir klar nästa vecka också,det börjar bli tråkigt med samsungen!


Imorgon..

Är det äntligen dags att knyta på sig handbollsskorna inför den nya säsongen. Som jag har längtat efter att få kasta boll igen! Ska bli riktigt kul,dock får vi se hur mycket handboll det blir,det kanske är fys istället. I går blev det inte mycket skrivet här på bloggen mest för att jag hade fullt upp hela dagen. Det visade sig att Rux skulle komma till stan i helgen och i fredags fick jag ett sms om att vi skulle dejta på lördagen. Vi möttes upp på Bara vara och drack lite kaffe,snackade om precis allt. Det är så otroligt skönt med någon som kan lyssna på mig för omväxlingsskull,någon som visar att vänskap handlar om att ge och ta.. Inte bara ta! Vi skulle ses någon timme egentligen men det slutade med att vi hängde i flera timmar på stan, gick i butiker,käkade lite och skrattade som aldrig förr. Hon har på kort tid blivit en av mina bästa vänner och mentor. Om jag behöver råd om saker så vet jag vem jag ska vända mig till. Vi har gått igenom liknande saker i livet och därför känns det som att hon förstår mig på ett annorlunda plan. Framåt kvällen blev det grillning med mamma hemma hos oss, mycket gott och jag blev riktigt proppmätt. Efter att ha käkat en massa så tog vi en lång promenad bort till stadsträdgården där vi gick längs med svartån. Mysigt och fint!

En skön känsla..

Infinner sig i min kropp just nu, sitter här och käkar lite mellanmål efter ett hårt och skönt träningspass. Min kropp njuter och den mår riktigt bra så fort jag tränar. Jag tror att träning för min kropp är som knark för en knarkare. Kan inte vara utan det och mår inte bra om den inte får det. Tur att det är träning det handlar om och inget ohälsosamt.

Magsmärta är inte att leka med

I går pratade jag med en vän som bjöd upp mig till Stockholm över helgen vilket lät riktigt kul medtanke på hur vi hade det sist. DÅ fick jag agera shoppingråd,vi käkade på en häftig restaurang men maten var lite sisådär och vi fick träffa Björn Gustavsson på Anglais. Det var en mycket trevlig weekendresa.
Den här gången blir jag tvungen till att avböja, min andra hälft ligger hemma med otrolig smärta i njurtrakten och därför känner jag att jag hellre stannar hemma. Vill ta hand om honom och hjälpa till så gott jag kan.
I dag har vi ringt till vårdcentralen så nu får vi se om det kanske blir ett sjukhus besök under dagen.

En Ipad eller inte?

Det är dagens fråga... Måste säga att jag från början frågade mig själv varför apple gjort något så onödigt som en Ipad. Men nu börjar jag också bli sugen på en,den största anledningen till det är att den är så liten och smidig.
Att jag slipper släpa med mig en Mac till skolan för att anteckna på lektionerna osv.
Dock vet jag att man inte kan använda Ipaden på samma sätt som en vanlig MAC.
Känns lite onödigt att köpa en ny dator när jag egentligen behöver något litet och smidigt.
Har även funderat på en Air 11" , den är liten,tunn och smidig. Precis vad jag behöver om den inte hade kostat 11 000kr.. lite väl mastigt för något så litet.

Äntligen har jag dem i min ägo

- Nu har jag fått tag på mina efterlängtade jogginskor.
Löplabbet fixade fram dem på bara tre dagar, tackar så mycket för det!

Det är kö från gatan upp till hallen

yees, just nu kokar det på Ritz! Jag gick förbi vid halv nio tiden och redan då syntes en kö som sträckte sig fram till Wobbler. Inte så farligt tänkte jag, det här kan nog lugna ner sig tills jag och Malin tänkt göra entré.


Vi halv tio snackades vi vid och funderade på hur vi skulle göra, det var många turer fram- och tillbaka främst för att Malin skulle upp och jobba tidigt i morgon. Inte så kul att komma hem vid halv tre och vara på jobbet 06:45.

Det definitiva beslutet togs efter att M:s arbetskamrat skickat en bild på kön till Ritz vid 22-tiden.
Den sträckte sig ända upp till bankomaten som ligger mitt emot Stortorget ungefär. Då insåg vi att det inte var någon idé att köa för Veronica Maggio´s uppträdande.

Så istället är jag hemma med en annan uppgift,vård av sjukt "barn"


Tidigare ikväll hann jag även med en trevlig fika med goa Cissi. Det är alltid lika kul att träffas och prata av sig med någon som ofta är i samma sits som jag :) Skönt att det inte bara är jag som tar mig vatten över huvudet ibland(USA) ..hahah

Plus att melonmilkshaken på Java var underbart god!

Give me back my ipån nu!

Hade tänkt lägga upp lite bilder på mina senaste inköp,riktiga fynd men eftersom min mobil fortfarande är på lagning så blir det inget.
Lånemobilen är en gammal samsung som har en riktigt dålig kamera så bilderna blir inte alls bra därför tänkte jag inte plåga er med det.
Ikväll ska jag träffa goa Cissi på Java. Det var riktigt längesen vi sågs så det ska bli riktigt trevligt sen får vi se om det kan bli en sväng förbi Maggio ikväll. Det återstår att se!

Power walk i det fina vädret

Kunde inte låta bli att avsluta dagen med en power walk i det underbart sköna vädret. Älskar kvällar som denna när stan är full med folk på uteserveringarna och när man kan ha skjorts och linne på sig.
Känns som att jag kommit in i träningsmode, tränar flera gånger per dag och det är riktigt skönt! Nu är det bara att träna vidare på samma sätt

Audi A5 vs. Q5

Dessa skönheter tittade vi på idag, vi var även förbi på BMW men det fanns verkligen ingenting intressant. Den enda modellen jag kunde tänka mig fanns inte ens.
Vi får drömma vidare ett tag till men så småningom ska vi slå till tills dess måste vi bestämma oss för vilken det blir.

That´s all 4 today

Sitter vid datorn efter att ha proppat i mig en massa grillat.Det var både trevligt och gott.
Nu blir det några avsnitt av "How I met your mother" innan det är dags för sängen. Har lyckats med att vända på dygnet ganska rejält så just nu är jag inte alls trött trots att jag kört två träningspass idag.
Det var riktigt skönt att få träna ordentligt så nu har jag hunnit med både styrka och konditionsträning.

I morgon ska jag försöka klämma in en sväng på gymmet om inte det blir av så får det bli en omgång tennis. Sedan blir det Hallsberg på eftermiddagen är det tänkt,måste ju hänga med mami.
Vi ska även försöka hinna med en sväng till Möller Bil i morgon och titta på vår blivande bil..... sen när det blir det är en annan femma :)

Go natt

Livets form

Nu drar vi till gymmet!
Ska försöka hinna med ett utepass idag också,behöver verkligen jobba på konditionen.

Nya joggingskor

Letar efter ett par bra joggingskor då mina sjunger på sista versen dock var det svårt att hitta några som föll mig i smaken.
I dag finns det bättre utbud för de som har pronation än för sådana som mig som har ett neutralt löpsteg.
Kikade på löplabbet, intersport,team sportia och stadium igår där de flesta butikerna förklarade att de håller på och fyller på butikerna med de senaste modellerna så därför kan de vara lite utplockat.
Så nu står jag och väljer mellan


-Adidas supernova glide 3
-Asics nimbus


Adidas Supernova har jag använt den här säsongen och det kan nog vara den bästa skon jag någonsin använt men problemet är att ingen av butikerna här i stan eller på Marieberg för den delen har min storlek inne. Eftersom det är förra säsongens modell så kommer det naturligtvis ingen påfyllning heller.
Så antingen får jag försöka hitta en sida på nätet som har skorna eller så får jag köpa nimbusen istället.

Dagens i-landsproblem :)

cravings

Alla snackar om Louboutin men jag vill slå ett slag för Gucci också. Jag är lite sugen på Guccis Betty mid-heel platform pump. klackhöjden är perfekt så man slipper gå runt med 15 cm klackar för jämnan. Vem orkar dra på sig ett par höga heels när man ska ut på stan.



Bilden lånad från www.gucci.com

Is it all just a game?!

Va händer med världen och samhället. I dag har Oslo utsatts för två attacker där man klassar den enda händelsen som ett terrordåd. En bomb sprängdes utanför regeringskvarteret och flera människor uppges vara döda respektive skadade. Bilderna som finns på Aftonbladet och nyheterna skildrar ett sargat Oslo, det ser ut som ett krigsfält. Massa blodiga människor och byggnader som är förstörda. Glas på gatorna och byggnader som brinner.

Några timmar senare får man in ett larm om flera skjutna ungdomar som befinner sig på ett läger ute på en ö utanför Oslo.
Tydligen är det Norska arbetarpartiets ungdomsförbund som arrangerat lägret där ca 600 ungdomar deltagit.
En man utklädd i polisuniform uppges ha skjutit flera ungdomar varav flera sprungit för livet. Några tvingades till och med simma ut till sjöss för att klara sig.
Man har gripit mannen bakom det sistnämnda attentatet och i nuläget verkar det som att det finns en koppling mellan de två händelserna.
Det finns tydligen vittnen som har sett en man i polisuniform vid den bilen som sedan ska ha exploderat.

Jag hoppas man får tag på den person som är skyldig till detta, det är helt sjukt och jag lider med alla norrmän som blivit drabbade på ett eller annat sätt. Jag lider med den här så kallade världen som återigen drabbats av ett terrordåd. Just nu känns det som att de som ligger bakom dessa attentat har tagit makten i egna händer och vi är bara brickor i spelet.

Det som händer i världen just nu och som har hänt de senaste åren är ofattbart. Att det finns grupper och människor som har mage att göra sånt här. Det får mig verkligen att fundera över vilka människor man lever sida vid sida med,varje dag.

Tränad

Har precis kommit hem efter ett stenhårt pass på gymmet. Riktigt skönt att börja dagen på gymmet då har man det hela avklarat och kan planera resten av dagen. Nu drar vI!

Match igår

i går spelade ÖSKs elitseriedamer sin första? träningsmatch för säsongen och det finska juniorlandslaget stod för motståndet. Jag hade sett fram emot att få se ÖSKs värvningar på plan och de flesta var faktiskt med. Den spelaren som imponerade mest i går var nyförvärvet Carin Bergdahl från Boden, en vänsterhänt tjej som spelare ute på högernio. Hon var duktig och kvick i sina stegisättningar och hennes attityd syntes ändå upp på läktaren. Riktigt bra nyförvärv som säkerligen kommer att ha en central roll i spelet.

De andra nykomlingarna visade sig inte speciellt mycket men å andra sidan tar det tid att komma in i ett nytt lag och våga. Jag vet precis hur det är. Ska tillägga att laget saknade fyra viktiga spelare,två målvakter och två kantspelare varav en som är med och spelare SOC med juniorlandslaget.

Måste säga att det var lite tunt på 9 meter i ÖSK, vet inte om de inväntar fler nyförvärv eller om detta var allt. Det var tal om att en islänning skulle komma över och spela men tydligen gick affären inte i lås sedan vet jag inte hur det blir med spelarna från Skövde som var med förra året. Laget skulle verkligen behöva både Ewe och Malin som är riktigt duktiga på 9 meter, men nu när Skövde börjat rusta upp och fått hem Anna-Maria Johansson så kanske Skövde lockar mer. Men det återstår att se. Matchen slutade med en finländsk vinst vilket jag inte hade förväntat mig såhär på förhand. Trodde att elitserielaget skulle krossa men så blev det inte. Det tar ett tag att spela ihop sig!

Att leva på impuls

Jag älskar att göra saker på impuls,att bara sätta sig i bilen och åka iväg till en annan stad. Kul.
Vi åkte iväg till Västerås idag,klockan 16 satte vi oss i bilen och vips var vi framme. Efter en stund med skön allsång i bilen så uppenbarade sig IKEA.



HERREGUD vilken skillnad,det här varuhuset var två våningar,enormt!! Stor skillnad från det vi har här hemma och jag som tyckte att det var för stort.


Jag hade ju ställt in mig på att välja mellan två skrivbord som jag tittat på här hemma men det komiska var att jag hittade ett annat bord som jag också föll för så nu har jag lite svårt för att bestämma mig.
Det svart är ute ur bilden i alla fall och det är väl ett steg i rätt riktning.
Fick med mig några doftljus som jag inte hittat här, de luktar underbart.


Tack raring för en underbar dag,det var riktigt mysigt!!!!

Ett skrivbord,tack!

Efter mångaturer fram och tillbaka har jag bestämt mig för att införskaffa ett skrivbord. Jag har lite svårt att koncentrera mig när jag sitter i soffan framför tv:n och ska plugga. Oavsett vilket program som är på tv! Det andra alternativet är att sitta i sängen och plugga,eller vänta nu, det är inte ens ett kvalificerat alternativ.I sängen ska man sova inte läsa en massa böcker.
Nu ska jag bara välja mellan de här två,
Det lutar åt det översta bordet då resten av vardagsrummet går i ljusa toner. Nackdelen med det är att det inte finns i Örebro utan i Västerås. Men vem vet,kanske kan bli en dagstur till Västerås. Det svarta bordet känns så klumpigt, tror att det skulle skära sig med resten av möblerna.

Det blev en förlust

Tänkte att jag skulle lägga upp en bild från vårt spelande men tydligen har min dator eller bloggen fått lite fnatt. Bilderna roteras från ursprungsläget när jag vill ladda upp dem. Vet inte vad det kan vara för fel? Resultatet blir en bild som är upp-och ner.
Anyways, jag förlorade matchen trots att jag hade flyt i mitt spel. Trots förlusten var det riktigt roligt att spela, nästan så att jag ska sadla om och börja med tennis igen. Jag skämtar inte. Det är riktigt kul!

Going for the win

Lunchen är intagen och nu laddar vi om inför en stenhård tennismatch ute i Lillån. Får se vem som går segrande ur bataljen men det känns som att oddsen är ganska höga på mig.

Clean & lean metoden

Yes,den bestämde jag mig för att pröva på i söndags. Jag kan fortfarande äta massa god mat trots att jag vill rensa ut kroppen från en massa skit. Just nu känns det bra, jag har gjort de första två dagarna men jag har två veckor kvar på detoxen sen får vi se hur jag ska gå vidare.

Att plocka ut kolhydraterna ur min vardagsmat är ett stort steg, har alltid haft tallriken full av dem. Men nu ska dem plockas ut helt under den första perioden sen får vi se om jag kan lägga in dem ibland.

Vill understryka att jag inte gör detta för att jag känner mig överviktig eller så,för så är inte fallet. Utan för att må bättre i både knopp och kropp för just nu är det en stor obalans och det känns riktigt jobbigt. När jag kommer igång med träningen ordentligt så kommer jag förmodligen att släppa lite på dieten för att kolhydraterna kommer att behövas men just nu så kör vi på såhär.


Uppe med tuppen

Har bestämt mig för att lägga upp kosten och komma igång med träningen ordentligt så idag gick jag upp och startade dagen med ett träningspass. Har precis kommit hem och jag är helt slut vilken skillnad från förra sommaren när jag tränade varje dag hela sommaren. Då mådde jag riktigt bra också,det var kul att träna. Passen var riktigt roliga även fast det var jobbigt ibland.

Just nu kämpar jag bara för att få tillbaka motivationen för jag har inget mål inför den här säsongen,vet inte hur det kommer att gå. Det enda jag vet är att jag tar det som det kommer.

What to do

Börjar bli dags att ta ett beslut angående praktiken. Tankarna fladdrar runt och jag försöker att reda ut det hela genom att tänka för-och nackdelar med båda alternativen. Problemet ligger i kursen som jag sökt nu till hösten och kommit in på. Nämligen professionellt skrivande som bara går på HT och som jag väldigt gärna vill läsa. Om jag väljer praktiken nu till hösten så måste jag läsa en termin extra om jag vill läsa kursen och det känns som en onödig väg att gå.

Samtidigt är det jobbigt att behöva tacka nej till praktikplatser som jag aldrig hade tvekat över om jag haft kursen sedan tidigare. Förmodligen kommer jag inte att få den här chansen vid ett senare tillfälle.
Inte nog med detta, så börjar utlandspraktiken spöka igen och den här gången riktigt ordentligt. Varför ska jag fega ur och inte ta chansen? Jag vet ju själv hur mycket detta skulle betyda för min karriär,min utbildning och mitt CV.
Jag sprang på en bekant häromdagen som berättade att hon hade kontakter på andra sidan atlanten om jag var sugen på att lägga min praktiktermin där, frågan är om jag vågar lämna allt här för en stund. Det handlar om 10-20v inte ett helt år. Men fortfarande......

Hur många...

- Hur många juggar krävs det för att byta en glödlampa?

Vilka tjejer

Häng med några riktigt sköna ladies i Örebro idag. Tror att vi skrattade oavbrutet i några timmar och folket runtomkring blev lite irriterade men vad gör det. Mitt i alla heta samtalsämnen dök vår lärare från universitet upp så då fick vi lugna ner oss lite.
Två kroater,en bosnie,en ryss och så en afrikan(?) tror ja,vad är du Raquel? :)
En häärlig blandning!

Out and about


Pics


Jag och teknikprylar= kaoz

Tänkte att jag skulle ladda upp lite bilder så ni kan få se hur duktig jag varit de närmsta veckorna med allt målande hemma hos mamma. Idag blev vi äntligen klara och resultatet blev ganska bra trots att vi aldrig gjort det tidigare.
Problemet är att min iphone har lämnats in på lagning,den har haft lite kommunikationssvårigheter den senaste tiden. I onsdags la mikrofonen av, ringsignalen funkade hur bra som helst problemet var att jag inte hörde ett skvatt i luren. Vi testade att starta om den,formatera osv men inget funkade så tillslut fick jag lämna in den. Varpå jag fick en lånemobil,som är hur gammal som helst. Så nu blir det lite svårt att dokumentera min vardag i bildform då kameran på mobilen är nästintill obefintlig.
Jag hoppas att lagningen går fort! Saknar den nya tekniken..hahaa

Journalistik och droger,en bra kombo?

Den här killen har ett annorlunda jobb, han kombinerar journalistik med droger.
Hans jobb är tydligen att recensera cannabis.
Behöver jag säga att världen börjar gå åt fel håll eller?

Zlatan i Sverige

 I går kunde det svenska folk skymta Zlatan och Helena på Gröna lund i Stockholm.
De var lite sugna på att prova den nya attraktionen Twister och proof finns på aftonbladet.
Jag lyckas aldrig vara på rätt ställe vid rätt tillfälle.
Att jag skulle vara på Gröna lund överhuvudtaget är bisart. Vågar inte åka så mkt.


Min hubbi är bäst!

 Tur att man har en dataingenjör som karl, hela dagen igår satt han och fipplade med MAC:en,letade efter mitt dokument trots att datorn var formaterad... Och nu imorse hade jag min fil tillbaka!
Gissa om jag är glad,obeskrivligt glad. Nu slipper jag leta nya vetenskapliga artiklar och lägga ner en massa tid igen. I går var jag så förbannad att jag tjöt,fjnatigt kan man tycka men det kändes hopplöst.


Du är en pärla raring,du är BÄST!


LOVE


ELLE



- Bland ipod,solglasögon,klocka,skruvmejsel(!) och bilnyckel fanns denna skönhet.
Nu lägger jag mug i soffan och njuter ett tag,det kan behövas efter en dag som denna


Minnet är bra men kort

Den här dagen började ganska bra. Gick upp tidigt och käkade en god frukost. Städade lite här hemma och fixade lite saker till lunchen.
Mitt i matlagningen kom jag på att jag glömt att spara ett dokument(kan vara flera) på min hårddisk,jag förde över alla mappar på skrivbordet och vi formaterade om datorn. Efter det kom jag på att det fanns dokument i "documents" mappen på min "dock"...som jag självklart hade glömt att flytta över,det värsta av allt är att det fanns dokument som jag skrivit till uppsatsen.
Så nu sitter jag här med slägget i brevlådan.
Just nu är jag arg,förbannad,förtvivlad och omotiverad. Jag orkar inte sätta mig ner och skriva om sakerna som försvunnit. Det låter kanske inte så jobbigt egentligen men jag har lagt ner väldigt mycket blod,svett och tårar för att få resultatet så bra som möjligt. Har läst flera artiklar och avhandlingar för att få till det så bra som möjligt och nu är det borta...
Det är dagar som denna som jag önskar att datorer inte fanns, att man var tvungen att skriva på papper- som man inte kan radera...

Idag...

...har HKJ mist en av de största profilerna i klubben.
Det hela känns riktigt tragiskt och det knöt sig i magen när jag fick besked idag.
Det var en person som alltid peppade mig, han trodde på mig och gav mig alltid råd.
Du var alltid glad när jag såg dig..
Kommer aldrig glömma när du sa "du ska ta över hålet efter katta arwidsson,så e de!"
Det värmde så otroligt mycket att få höra,kommer aldrig glömma det.
Vila i frid

Dagens frågetecken?

Varför snor man någons cykellås? Speciellt om det är ett lås som man måste ha nyckel till...
I dag upptäckte vi att en bit av mitt cykellås låg alldeles intill bilen så vi gick bort till cykeln för att kolla vad som stod på varpå vi upptäckte att cykellåset var stulet men cykeln var kvar(!)
Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta,vad finns det för puckon där ute egentligen.
Först någon som gör inbrott i en bil,krossar en ruta och tar bilstereon eller vad det nu var och nu,någon veckan senare,ett cykellås. Snacka om skillnad.
Det värsta vore ju om jag hittade låset på en av grannarnas cykel

Nackdelen med att träna mycket...

Är att kläderna från förra säsongen med all sannolikhet är alldeles för små.
Kan varken ha jeans eller shorts från förra året, vilket är jätte trist plus att man känner sig rätt stor också.
Min bak är i vägen nuförtiden och låren har blivit mycket större. Nu är det bara magen som ska komma i form också :)
De ser kanske inte så stora ut här men det är mycket större om man jämför med förr..haha
Egentligen ska jag inte klaga ,mycket av det är förhoppningsvis muskler!

Viktigt meddelande

Jag är i Hallsberg,hela helgen, min moibl e kaputt. Mitt batteri dog innan jag ens hann checka mobilen. Så alla som behöver få kontakt med mig asap hör av er på facebook eller msn eftersom laddaren naturligtvis inte är med. Som vanligt!

I morgon är det äntligen dags att måla vardagsrummet, som vi har längtat efter denna stund. Förarbetet har varit riktigt jobbigt så jag hoppas det är mödan värt. Vi får se imorgon helt enkelt! Nu är det bara att hoppas på att duken inte släppt från väggen för isåf har vi ett problem imorgon.

Ska strax ge mig ut och träna lite,ska bli skönt att röra på fläsket såhär på kvällskvisten när det är behagligt väder ute.


Boys...

"..... are like purses. You’re always gonna have that one boy that you’re always comfortable with and you know you’ll always kind of like. That’s your purse that you wear everywhere. Then you have that gorgeous bag that you want everyone to see you with but the gorgeous bag is usually an asshole or costs a lot of money. Then you have those other purses that you really like but you really don’t want to be seen with"



Lauren Conrad,The Hills


Längesen jag stötte på en så skön liknelse :)

städa städa städa

Kan vara en av de tråkigaste sysslorna som finns men ack så nödvändig. Har ju inte varit hemma så mycket den senaste tiden så nu var det dags att ta tag i det. Har dammat,torkat skåp, speglar och dammsugit. Det får räcka!
Nu ligger jag i soffan och tittar på paradise hotel,kul med lite dramatik mitt på dagen.
I går tog vi ut biljetterna till ÖSK-Sarajevo på Behrn arena nästa vecka,tror att publiken kommer bestå av fler juggar än svenskar men det kommer nog bli riktigt kul! Hoppas det blir bra fotboll medtanke på hur dåligt det gått för ÖSK den senaste tiden.
Ska plöja igenom några avsnitt till innan det är dags att åka!
Trevlig helg folks!

News of the world läggs ner?!

Verkar som att den här nyheten präglat Storbritannien under de senaste dagarna.
Tydligen har det kommit fram att tidningen hackat sin in i mobiltelefoner och avlyssnat samtal hos både mordoffer och änkor till brittiska soldater som dött i Irak.
Tidningen kommer att läggas ner efter 168 år i branschen, på söndag kommer den sista upplagan ut.
Det är inte lätt att övervaka och hålla koll på alla medarbetare på en redaktion man antar nog att folk håller sig innanför ramarna.
Iofs så handlar det om journalistik där den som gräver mest och bäst vinner så jag är egentligen inte förvånad. Vad gör man inte för att få till en artikel i dagens bransch och konkurrens.

Timbuktu

Inte så ofta man får höra texter som är så pass konkreta som den här!

Schyssta meloner

I dag har jag återigen hängt hemma hos mamma. Det är riktigt trevligt att sitta och skratta och umgås med bästa mamma!
En av fikapauserna bestod av dessa godsaker. Lite melon och färsk ananas.
I morgon flyttar vi ut till landet under helgen. Där ska det målas, grillas, umgås och tränas såklart.

Bruno Mars,Eminem m.fl

"This one's for you and me
Living out our dreams
We're all right where we should be
Lift my arms out wide
I open my eyes
And now all I wannna see
Is a sky full of lightets, a sky full of lighters"



Små busfrön

- Melvin ett riktigt busfrö men så otroligt snäll och söt

- Vad ska man säga? grabbarna i mitt liv :)

- Så otroligt söt, Melvins syster som är 7 dagar gammal


hammarby sjöstad

I dag besökte vi den här pärlan,måste säga att det var riktigt mysigt. Massa nybyggda lägenheter och allting runtomkring såg riktigt fräscht ut. Dessutom ligger allt nära vattnet!! Kändes inte som Stockholm direkt
Här skulle jag lätt kunna bo !
- Kunde inte låta bli att ta ett kort. Tyckte de va lite charmigt

En intervju till

I dag var jag återigen upp till storstaden för en intervju. Den här gången var det på ett produktionsbolag som de flesta nog känner till.
Jag var inte speciellt nervös idag, förmodligen för att jag varit på många intervjuer i mina dar. Självförtroendet var med mig all the way och intervjun gick bra.
Arbetsuppgifterna lät inspirerande och spännande.Att få jobba som research/reporter på ett känt samhällsprogram i rutan vore inte så illa. Det skulle nog passa mig ganska bra,det kändes helt rätt idag.
Men sen vet jag inte riktigt vilka förkunskaper som producenten söker efter men jag är där för att lära mig och ser det som en utmaning.
Nu ska jag lämna in en tidigare artikel som jag skrivit och sedan ska jag få en uppgift att genomföra som ska skickas in. Jag kommer inte få någon ledtråd eller hjälp,det gäller att finna svaret själv om man vill bli en riktig journalist.
Nu är jag  ett steg närmre mitt mål- att bli journalist. Och det är lite nervöst,kommer jag att lyckas?! Tankarna snurrar runt i min hjärna....

These days

Har inte gjort så mycket roligt de senaste dagarna så har därför inte så mycket att dela med mig av.
I dag har jag varit i Hallsberg och jobbat i mammas lägenhet, tagit bort gamla tapeter och målat lite.
Äntligen har vi fått ner det yttersta lagret med tapeter så nu är det bara att spackla,slipa,sätta fast någon väv och sedan måla. Med andra ord kan man säga att vi har ganska mycket kvar.
I morgon blir det en sväng till Stockholm igen, nu är det dags för nästa intervju. Spännande!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen,tidigt avfärd imorgon!

Go natt

Den här helgen har det varit fullt upp med jobb så nu är jag trött som artist.
Kom hem från Hallsberg vid 21-tiden efter att ha målat hela dagen,varit hos svärföräldrarna och hängt med min kusin en snabbis.
Trots att hemkomsten blev senare än planerat så hann vi med en av filmerna vi hyrde igår. Ikväll fick det bli "Exam", det var mindfucking på högsta nivå.Den var dock lite långdragen och blev lite tråkig mellanåt men helt okej.Kanske inte en film i min smak.
Nu blir det sängen för imorgon/idag väntar en ny härlig dag.....med penseln i högsta hugg!

Bra betyg

De här filmen såg vi hemma ikväll, den var riktigt bra faktiskt. Rolig och charmig!

Måla måla

Mot Hallsberg och en dag som går i målandets tecken. Vi ska nämligen hem till mami och måla i henne lägenhet.
Har ju inte direkt någon erfarenhet från måleri men det ska nog gå bra

Mot Marieberg

Ska fixa till mig lite för en sväng på Marieberg med Dallie. Lite shopping och en fika,inte så dumt!
I kväll ska vi förhoppningsvis åka till Dinos syster och titta till den lilla prinsessan. Bedårande

RSS 2.0