SJ levererar som vanligt


Ibland undrar man hur människor tänker.Har läst artiklarna som skrivits om flickan som blev "utslängd" av en konduktör i Kumla häromdagen.
Den här händelsen verkar inte vara unik när det gäller SJ,tydligen är det flera både barn och vuxna som blivit utslängda vid andra tillfällen.

Visst, jag förstår att man som konduktör får nog ibland, att det är många som plankar och åker med gratis, det kanske var just det den här kvinnan trodde. Men att slänga ut en flicka på en obemannad station är ju helt galet. Hur kan man ens tänka tanken? Har man inget hjärtat i dessa situationer, lite "common sense" och kollar upp det hela lite närmre innan man bestämmer sig för att slänga ut någon. Oavsett ålder.
Jag har själv arbetat inom resebranschen och vet att passagerar kan bete sig på olika sätt, vissa är helt enkelt odrägliga men i dessa situationer så ser man till att vara lugn och inte brusa upp. Man ser till att göra det bästa av saken.

Kommentarerna flödar på na.se och just nu är antalet uppe i 115, av dessa kommentarer är det kanske 10 stycken som håller av konduktören vilket jag kan förstå.
Att  SJ återigen är i blåsväder är inget konstigt och tyvärr kommer det nog alltid vara så. Man kanske bör se efter sin personal och se vad det är för människor som jobbar där,är de där för pengarnas skull eller är de där för att de tycker om att ge bra service.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0