KIF säkrar landslagsmeriterad back till kommande säsong


KIF har sedan tidigare lagt ut lite krokar för att försöka fånga upp lite meriterande spelare till nästa säsong, man behöver fler spelare som har rutin. Speciellt nu efter vinsten i cupfinalen mot Djugården.
KIF slutade femma i årets damallsvenska och det har väl gått lite knackigt emellanåt men den senaste vinsten kan bli bra för deras självförtroende inför kommande säsong.


Redan nu ser det ut som att KIF kommer att få ett bra tillskott i truppen, det sägs att den landslagsmeriterande backen Emelie Ölander är påväg från AIK som åkte ur allsvenskan i år. I nuläget återstår bara några finjusteringar sedan är kontraktet i hamn. 
Att dem tog hem guldet i cupen innebär mycket och förmodligen kan man medhjälp av vinsten locka till sig nya intressanta spelare inför nästa säsong.

Min förhoppning är att Emelia Erixon som hade en riktigt bra säsong på gång innan hon råkade ut för en korsbandskada ska komma tillbaka. Har för mig att hon kom tillbaka men åkte på ett bakslag igen men jag hoppas verkligen att hon kommer tillbaka även om det är tufft. Hon är en talang!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0