Grattis Linn och Lina Larsson


Tjejerna som tillvardags spelar i Allsvenska ÖSK har den här veckan blivit erbjudna att deltaga på ett läger med A-landslaget. Något som är otroligt kul för tjejerna och för klubben naturligtvis. Men mest för deras egen utveckling, det är en erfarenhet som betyder mycket, att bara få känna på det lite grann.
Det är två tjejer med fötterna nere på jorden trots dessa framgångar,som till exempel JVM guldet som dem tog hem i somras. Där båda två var bland dem viktigaste spelarna under mästerskapet, för att inte tala om hur stor betydelse dem har haft för ÖSK under den senaste säsongen.

Tjejerna är födda -92 och har redan vunnit guld med juniorlandslaget, gått upp i Allsvenskan med sitt klubblag, förmodligen blivit uppringda av flera elitserieklubbar som velat dra i dem och nu blivit erbjudna att få vara med på detta landslagsuppdrag. 
Jag kan inte annat än hålla med många andra som sett tvillingarna spela, dem har all potential i världen men det gäller att förvalta den på rätt sätt och ta god tid på er. Ni är fortfarande unga och har framtiden i era händer.
  
Lycka till i veckan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0